Gå tilbake

SHINING 3Ds siste Metrologi scanner: FreeScan Trak Pro2 og Freescan Combo plus

FreeScan Trak Pro2: Markørløs optisk 3D-måling og dynamisk sporing

Denne metrologiløsningen består av tre enheter: FreeTrak-sporings bar, den bærbare TE25-skanneren og den valgfrie FreeProbe-kontaktsonden. Disse verktøyene tilbyr en praktisk, effektiv og presis arbeidsflyt for 3D-inspeksjon for et bredt spekter av sektorer. 

Denne nøkkelferdige 3D-inspeksjonsløsningen er spesielt egnet for brukstilfeller og industrier som involverer store objekter, som i bilindustrien, luftfartindustrien, kraftproduksjon og skipsvedlikeholdsindustrien.

Dens største fordel er dens dynamiske referanser og markørfri drift, FreeScan med to kameraer som sporer TE25 og dens innebygde mål. Denne løsningens utvidbare måleområde tilbyr også en betydelig fordel, og eliminerer behovet for sprang når du flytter FreeScan for å dekke andre deler av et stort arbeidsstykke.

FreeScan Trak Pro2-løsningen gir en skannehastighet på opptil 3 070 000 punkter per sekund og en minste punktavstand ned til 0,01 mm. Slike hastigheter kan nås med TE25s 50 Cross Laser Linjer. To andre moduser, en med 7 parallelle laserlinjer og en med en enkelt laserlinje, gir fleksibilitet for mer detaljerte soner.

Som SHINING 3D-brukere er vant til, er en gratis livstidslisens til FreeScan-programvare inkludert i systemet. Den tilbyr et omfattende verktøysett og viser punktskydata i sanntid, med datakvalitetsindikatorer for å hjelpe til med å oppnå best mulig mesh fra starten.

FreeScan Combo plus: Håndholdt metrologi med ekstra hastighet og effektivitet

SHINING 3D utvider sin FreeScan Combo-serie med den nye FreeScan Combo+. Den har alle de avanserte funksjonene til FreeScan Combo, nemlig:

Hybridlyskilder: Denne serien er utstyrt med både blå laserteknologi og en infrarød VCSEL-lyskilde, som gjør det mulig for brukere å få det beste av både hastighet og nøyaktighet på et bredt spekter av materialer og overflater.

Kompakt, lett og ergonomisk: FreeScan Combo og Combo+ veier bare 620 g og måler 193x63x53 mm. De er enkle å håndtere og bruke, selv for lange skanneøkter.

Flere skannemoduser: Disse allsidige 3D-skannerne har fire skannemoduser for å tilpasse seg forskjellige arbeidsstykker i en rekke bruksområder og bransjer.

Forskjellen mellom FreeScan Combo og FreeScan Combo+ ligger i lasermengde og følgelig skannehastighet. Mens FreeScan Combo og dens 26 laserlinjer når 1 860 000 poeng per sekund, har FreeScan Combo+ 50 linjer og kan nå opptil 3 600 000 punkter per sekund. Nøyaktigheten forblir den samme for begge versjonene, på 0,02 + 0,033 mm/m.

Ved å lansere Combo+ som en tilleggsversjon, er SHINING 3D stolte av å fortsette å tilby modularitet i sin portefølje. Brukere kan velge det som betyr noe for deres spesifikke brukstilfeller i stedet for bare å bli tilbudt et «one size fits all»-produkt og prissetting.