Gå tilbake

Personvern

Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen beskriver hvordan STRATUM3D AS samler inn og behandler personopplysninger.

Personopplysninger vi samler inn

Når du handler på stratum3d.no trenger vi å vite navn, adresse og e-post. Disse opplysningene brukes for at kjøpet skal kunne gjennomføres. Vi er pålagt å oppbevare informasjonen i ti år i forbindelse med regnskapsføring, og eventuell garanti-/returhåndtering.

Når du besøker stratum3d.no samler vi informasjon om enheten du benytter, inkludert informasjon om din nettleser, IP-adresse, tidssone, samt informasjonskapsler som er lagret på din enhet. I tillegg samler vi informasjon om de individuelle sidene du besøker inne på stratum3d.no, samt hvilke produkter du har sett på og hva du har søkt på inne på vår nettside. Denne informasjonen samles inn automatisk gjennom Cookies, loggfiler og piksler.

Behandling av personopplysninger

Vi samler din ordreinformasjon for å sende bestilling til riktig navn og adresse, oppdatere ordre, konktakte deg vedørerende ordren, samt ta vare på ordrehistorikk for senere saker som blant annet retur.

Hvis vi sender deg nyhetsbrev gjøres det kun ved samtykke.

Vi benytter Google Analytics for å analysere hvordan besøkende bruker siden vår.

Du kan forhindre at Google Analytics bruker informasjon om deg her.

Ved kortbetaling eller vipps (dintero)

For personvern opplysninger vedrørende kort-betaling eller VIPPS, se Dintero sin personvern side her.

Dine rettigheter

Du har rett til innsyn i dine personopplysninger som STRATUM3D AS har registrert i samsvar med gjeldende lovgivning. Du kan til enhver tid be om å motta disse opplysningene uten vederlag i tråd med lovgivningen.

Du kan også, når som helst, be oss slette eller rette dine personopplysninger, forutsatt at vi ikke er forpliktet til å oppbevare disse i henhold til gjeldende lovgivning eller andre forpliktelser vi har.

31.05.2021