Gå tilbake

Oppdag historien om WEERG, et ledende 3D-print- og CNC-maskinserviceselskap på nettet

Lær hvordan og hvorfor WEERG tok i bruk 3D-utskrift for å bringe virksomheten til et nytt nivå

Lokalisert i omgivelsene til Venezia, Italia, ble WEERG etablert i november 2015.
Selskapet er et resultat av eierens drøm, Matteo Rigamonti, og har i årenes løp blitt et ledende trykkerikontor og en av de mest populære prisantyderne på nettet. Oppdag WEERG’ reise og deres samarbeid med INTAMSYS.

Selskapet startet med CNC maskineringstjenester. For ikke så lenge siden var det uttømmende prosesser å få levert CNC-deler samt å få et tilbud på CNC-deler. Matteo bestemte seg for å etablere et selskap som ville dekke hans behov.

Selskapets mål er å tilby – enkle – tilbud på nett via nettsiden deres og – rask levering av delene (innen 3 dager), og sette tilbake kundens tilfredshet først.

De mottar i gjennomsnitt opptil 20 000 tilbud om dagen!
Det er så populært at mange bedrifter til og med bruker sitt tilbudssystem for å lage sin egen benchmark. Dermed sover WEERG aldri.

Hva med 3D-utskrift?

Da selskapet startet i 2016, var «volumproduksjon» fortsatt ikke så klar for 3D-printindustrien. WEERG trodde ikke på masseproduksjon av 3D-printing alene på den tiden for å generere nok fortjeneste, og derfor startet de hovedsakelig med CNC-maskiner.

3D Printing volumproduksjon hos WEERG startet med investeringen i en flåte av HP Jet Fusion 5210. De så potensiale, en god kostnad/produktkvalitet, og de betraktet HP som en ærlig partner. Ved å legge til 3D-utskrift kunne de tilby PA11, PA12, PP og til og med PA12 + GlassBeads for kundenes applikasjoner. Et gjennomsnitt på 24 til 25 000 stykker om dagen blir skrevet ut på disse skriverne.

Ved å ha CNC, 5-akse kontinuerlige fresemaskiner og Jet Fusion 3D-skrivere som fungerer 24/7, kan de tilby 3 valg av aluminium, 3 typer stål og polymerer som nylon. Virksomheten vokste raskt og mer enn halvparten av omsetningen kom fra utlandet.

Hvorfor velge en høyytelses FFF 3D-skriver?

Etterspørselen fortsatte å vokse og flere og flere forespørsler kom fra industribedrifter som ba om polymerdeler. Polymerdeler som har forskjellige egenskaper som:

 • Flammehemming
 • Høy kjemikaliebestandighet
 • Høy temperatur motstand
 • Høy stivhet ved høy
 • temperatur
 • Høy elektrisk isolasjon
 • Hydrolysemotstand
  Etc.

Fabio Trotti, 3D R&D Manager forklarte: «Kunderne våre er veldig nysgjerrige på materialer med høy ytelse og hvordan de kan bruke dem i bedriften sin. Innovasjonen til AM stimulerer produktdesignere som jobber med oss ​​for å utvikle seg på en ny måte som driver innovasjon fremover.»

Selv om WEERG allerede hadde noen resignerte skrivere for å takle medisinsk og modellbyggingsvirksomhet, ble det et behov å fullføre porteføljen deres med høytemperatur-3D-skrivere som kunne skrive ut polymerer som PEEK, PEEK-CF, PEEK-GF, etc.

Etter et grundig søk, flere benchmarks og kontakter med lokale og internasjonale skriverprodusenter, ble leverandørvalget INTAMSYS.

«Vi var på utkikk etter skrivere som kan skrive ut materialer med høy ytelse og som kan kjøre 24/7 på produksjonsgulvet vårt. Vi ser nøye etter leverandører som kan hjelpe oss med å levere funksjonelle industrielle deler til våre kunder.», sa Matteo, WEERGs grunnlegger og administrerende direktør.

INTAMSYS tilbød én enkelt løsning som fikk alt:

 • En robust skriver med en fin estetisk finish med et oppvarmet kammer, doble oppvarmede dyser og oppvarmet filamentkammer.
 • Gratis og brukervennlig programvare med innebygde utskriftsinnstillinger (klikk- og utskriftsopplevelse) på et bredt spekter av materialer (fra PA12-CF til PEEK),
 • Pålitelig støtte og det vi liker best hos WEERG, ærlighet og et ekte partnerskap