Gå tilbake

Industrielle 3D-printere av ypperste kvalitet

Ved hjelp av rask prototyping, tilpasningsdyktig produksjon og muligheten til å lage komplekse geometrier, kan vi i dag trygt si at industrielle 3D-printere har revolusjonert en rekke produksjonsprosesser verden rundt.

Dagens 3D-printere viser enorm effektivitet, reduserer kostnadene og åpner opp for nye muligheter innen produktutvikling og produksjon i industrien. Hos oss i STRATUM3D AS finner du et rikelig utvalg av 3D-printere og tilbehør.

Våre 3D-printere har avanserte og høyteknologiske funksjoner som gjør det mulig å produsere tette toleranser og funksjonelle detaljer i kombinasjon med avanserte geometrier.

I vår nettbutikk finner du følgende kategorier av 3D-printere

Vi benytter oss kun av anerkjente produsenter med tilsvarende filosofi som oss selv. For deg som kunde betyr dette moderne produkter av ypperste kvalitet. Vi fører merkenavn som Anisoprint, Bambu, Bigrep, Intamsys, Nexa3d, Prusa, Raise3D, WASP, Wematter, Zaxe, Zortrax.

Et allsidig produkt for svært mange bransjer

Ved å velge en 3D-printer fra STRATUM3D AS kan du utforske grensene for kreativitet og skape unike objekter og prototyper. 3D-printing åpner dørene til en verden av muligheter, enten det er innen design, ingeniørvitenskap, arkitektur eller kunstneriske prosjekter.

STRATUM3D AS har siden vår oppstart fulgt vår filosofi om å selge et håndplukket utvalg av 3D-printere og nødvendig utstyr, som vi mener gir høy verdi for pengene for våre bedriftskunder innen industri. Vi kommer fra, og jobber i, industri og kjenner til bruksområder hvor man kan spare mye på å 3D-printe!

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt for mer informasjon vedrørende våre 3D-printere – Hos oss kommer du i kontakt med spesialister og som enkelt kan veilede deg til rett 3D-printer for nettopp dine behov.